sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Polka dot birthday

Eilen juhlimme kummitytön yksivuotissynttäreitä Polka dot -teeman mukaisesti. Tarjoilut olivat suussa sulavia, eikä ulkonäkö jäänyt kakkoseksi. Muutama yksityiskohta sankarin äidin luvalla teidänkin ihasteltavaksenne.







Loppuun vielä lahjasalkku, jonka sisältä löytyi söpö kirsikkamekko ja teemaan sopiva kortti:

tiistai 10. toukokuuta 2011

Äitienpäiväpicnic

Äitienpäivä tuli ja meni, ja tämä herkkupostaus jäi laittamatta. No, tuleehan näitä picnictilaisuuksia kun koko pitkä kuuma kesä on vielä edessä! Tässä siis muutama herkullinen resepti, joka sopisi erinomaisesti kesäpicnicille. 
Rucola-tomaatti-vuohenjuustopiiras

Vadelma-mascarponemacarons



Pavlova

tiistai 3. toukokuuta 2011

Cupcakes and cocktails juhlittu

Lauantaina juhlittiin blogin nimikkobileitä! Niin paljon kun juhlia olimmekin sankarin kanssa suunnitelleet ja odottaneet, iski viime hetkellä pelko, tulisiko juhla lunastamaan odotukset, se kun on aina vähän vaarallista asettaa kovin kovia odotuksia yksille juhlille. Pelko osoittautui kuitenkin aivan turhaksi, ihan mielettömät juhlat, ja sankari oli tehnyt upeaa työtä niin tarjoiltavien kuin koristelujenkin suhteen. Ehkä saan jossain vaiheessa täälläkin vilauttaa paria yksityiskohtaa ;) Tässä kuitenkin tekemäni syntymäpäiväkortti, tietenkin teemaväreihin sovitettuna.