maanantai 26. marraskuuta 2012

Joululahjat tarhatädeille

Sain niin suloisen synttärilahjan serkultani, että päätin törkeästi kopioida idean tarhatätien lahjomista varten. Olen sitä mieltä, että on mukavampi ostaa/tehdä jotain todelliseen käyttöön, koska voin kuvitella, että jokaisen tarhassa/koulussa työskentelevän kaapit pursuilevat kaikkea mahdollista krääsää, jota sekä jouluisin että keväällä heille tuodaan. Varsinkaan kun ei tunne kenenkään heistä henkilökohtaista makua ja tyyliä sen tarkemmin, koen turvallisemmaksi pysyä neutraalilla maaperällä.

Saamani lahja näkyy yllä. Kyseessä on siis kauniisti koristeltu lasipurkki, joka sisältää puuroriisiä. Pienemmässä purkissa on valmista kaneli-sokerisekoitusta, pienessä pussissa muutama manteli ja kortin kääntöpuolella puuron valmistusohje. Itse ainakin ihastuin ikihyviksi ja heti alkoi tehdä mieli joulun ensimmäistä puuroannosta!

4 kommenttia:

  1. Kaikenlaiset, etenkin tällaiset luovemmat, ruokalahjat toimivat kyllä aina. Jos meistä kukaan ei muutenkaan halua saada turhaa krääsää kaappeihinsa, tuskin tosiaan tarhatädit tai opettajatkaan. :)

    Aiemmin olen ihaillut niitä ainekset kauniisti kerroksittain kasattuja muffinssi- ym. purnukoita, mutta tätähän voisi soveltaa myös esim. mausteisiin. Kaupan mausteet vain kauniimpiin purkkeihin ja meille ainakin kelpaisi erinomaisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen joku vuosi vienyt kavereille noita muffinssipurkkeja lahjaksi, nekin on kivoja! Mausteideakin on hyvä!

      Poista
  2. Nämä tällaiset lahjat ovat kyllä aivan ihania! :-)

    VastaaPoista