tiistai 6. marraskuuta 2012

Kex & kakao -synttärit

Olen maannut jo useamman päivän kotona sairastamassa, joten tylsyyksissäni olen jo lähtenyt ideoimaan tulevia juhlia.. Pojan 3-vuotissynttärethän juhlitaan vasta huhtikuun alussa, mutta kuka sanoo, ettei niitä voisi jo suunnitella!? Päässä on pyörinyt itseasiassa parikin erilaista ideaa. Ensimmäisenä mieleen tulevat tällä hetkellä muumit, jotka nostavat kovaa vauhtia suosiotaan tässä taloudessa. Muumikrääsää ainakin löytyisi joka lähtöön aika helposti, mutta en ole silti ihan 100% syttynyt tälle idealle. Teen kuitenkin jossain vaiheessa ideointipostauksen muumeihin liittyen kunhan olen ensin antanut idean hieman muhia.

Tänään löysin kuvia useammistakin suloisista Cookies&milk -juhlista, ja koska meidän pikkusankarimme ehdotonta herkkua ovat erilaiset keksit, tykästyin heti ideaan. Ehkäpä juhlan voisi nimetä hieman meille sopivammin Kex&kakao -synttäreiksi.

 Tarjolle erilaisia keksejä joko erilaisille tarjoiluvadeille..
Tai lasipurkkeihin...

Olen rrrrakastunut erilaisiin minipulloihin, mitä juhlakattaukset tuntuvat olevan pullollaan tällä hetkellä. Lisätään heikotuksen kohteisiin vielä raidalliset paperipillit, niin look on täydellinen!
 
Erilaisia lasisia ja muovisia pikkupulloja löytyy jokaisesta ruokakaupasta, ja kunhan sellainen järkevä pullo, jonka sisältöä muutenkin tulisi juotua löytyy, ei muuta kuin keräilemään pulloja, poistamaan etiketit ja tuunamaan halutunlaiseksi.

Esimerkiksi nämä Froosh -smoothiet ovat todella hyviä ja pullo suloinen. Tosin saattaa olla, että parempi valinta lastenjuhliin olisi muovipullo. Myös Lidl:stä löytyy 2,5 desin muovisia smoothiepulloja, joista saa otettua etiketin kokonaan pois.

3 kommenttia:

  1. Ihana teema! Mä yritin myydä "Halloweensynttärit" haluavalle keskimmäiselle ideaa cookie monster-synttäreistä, muttei uponnut... Sen sijaan kuopuksen 1 -vuotissynttäriteema on lyöty lukkoon ja nuo lasipullot kaakaolla olisivat ihan loistavat! Kiitos siis ideasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos säkin sait idean kuvista! En malta odottaa taas sun seuraavaa synttäritoteutusta :)

      Poista
  2. Minä hamstrailin taannoin noita froosh-pulloja pikkujätkän kastejuhliin lapsille mehupulloiksi. Oli tosi ihania ja kauniita, vaikkakin etiketti oli tosi tiukassa ja sen poistaminen vaati aikamoisia urotekoja. Mä itse tykkään käyttää lapsilla lasia muovin sijaan, koska muovi kaatuilee niin helposti. Mieluummin satunnaisesti hajonnut lasi kuin jatkuva nesteen siivoaminen. :D

    Tämä keksiteema on ihan mahtava! Mua kutkuttaa ihan hirveästi tämä ideakuva. (http://pinterest.com/pin/94505292150415730/) Näen siinä niitä jumalaisen ihania Filippinos-keksejä kylmän maitokaakaon kaverina.

    Haukkana täällä siis seuraamassa millaisiin Kex & Kakao -pirskeisiin päädyt!

    VastaaPoista