torstai 21. marraskuuta 2013

Meidän koti

Kuten aiemmin kirjoitinkin, alkavat ajatukset olla jo melko vahvasti keväällä valmistuvassa talossamme. Uskomatonta, että joulukuun lopulla tulee kuluneeksi vuosi siitä kun kirjoitimme kauppasopimukset Kastellin kanssa! Paljon on tapahtunut sen jälkeen niin tontilla kuin sen ulkopuolellakin sen jälkeen.
Meille tulee tosiaan yläkerta "Avaimet käteen"-ratkaisuna ja sen lisäksi talopaketin alle kellari ihan omana projektinaan. Alkuun kellarista tehdään valmiiksi vain puolet (ja sekin ajan kanssa itse) mutta myös toinen osa (oranssi osuus) on tehty lämpöharkosta sillä ajatuksella, että kun aikaa ja tarvetta on, laajennetaan sinne varasto/peli yms. osuutta. Kellarin harmaaseen osuuteen on tehty varaukset ja suunnitelmat suuremmalle saunaosastolle - lisää sitten joskus-kategoriaa.
 
Nämä raakaversiot pohjakuvasta ja sisustuksen suunnittelusta (joka on vielä alkutekijöissään, kuten erityisesti kellarista huomaa) on tehty kätevällä ja helpolla Floorplanner -ohjelmalla.
 
Tässä vielä ulkokuvat loppukesältä:


Näistä kuvista saa nyt ehkä jonkinlaisen käsityksen talosta. Näiden kuvien jälkeen on hieman helpompi hahmottaa kokonaisuutta kun palaa yksittäisten huoneiden sisustukseen.

6 kommenttia:

  1. Upea koti tulee! Wau! :) Toimiva pohja.

    VastaaPoista
  2. Aikamoinen projekti! Kiva nähdä kokonaiskuva, on paljon helpompi hahmottaa sitten huonekuviakin! Kastelli-talo on kyllä ihan potentiaalinen vaihtoehto, ollaan käyty muutamaa keskeneräistä katsomassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan tässä projektia! Mutta oonneksi ollaan jo voiton pulella.

      Poista
  3. Kaunis koti teille tulee! Vaikka rakennusprojekti ei missään tapauksessa olisi meidän juttu kadehdin kyllä aika kovaa sitä, että saisi itse alusta asti vaikuttaa talon ulkonäköön, huonejakoihin ja materiaaleihin. Remppaaminen on kivaa, mutta ei siitä koskaan täysin omanlaista saa. Kiva päästä seuraamaan miten teidän projekti etenee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään aiemmin uskonut ikinä tähän ryhtyväni mutta kuinkas kävikään :) ja täytyy sanoa, että on mennyt paremmin kuin uskalsin toivoa!

      Poista