tiistai 16. huhtikuuta 2013

Synttärijuhlat on juhlittu!

Reilu viikko sitten niitä pojan 3-vuotissyntäreitä vihdoin juhlittiin! Pienenä hidastajana juhlavalmistuissa oli mua vaivannut flunssa, joka oli rajumpaa sorttia. Veto oli siis pois koko edeltävän viikon siinä määrin, että mitään suurta ekstraa ei jaksettu tehdä juhliin. Sankari oli kuitenkin oikein tyytyväinen juhliinsa, joita juhlittiin siis lauantaina kavereiden, sunnuntaina sukulaisten voimin.
 
 
Suolaisena tarjoiltavana löytyi suunnitelmien mukaisesti nakkipiiloja (aikuistenkin suosikki ;) ) sekä broiler-fetapastasalaattia.

Kaverisynttäreillä tarjoiltiin  ihanaa Dajm-jätskikakkua, cookie dough -muffinsseja, mokkapaloja ja pojan lempikeksejä.

 Koristelut koostuivat väriteemaan sopivista ilmapalloista ja paperirenkulaköynnöksistä.


Lisäksi tein olohuoneeseen valokuvakollaasiin pojan viimeisen vuoden aikana otetuista kuvista kolmosen muotoon. Saa nähdä milloin raaskin poistaa kuvat seinältä...

Sunnuntaina juhlittiin äidin tekemän suklaakakun voimin. Pohja oli gluteeniton, välissä suklaamoussea ja vadelmahilloa ja päällä suklaakuorrute. Nam!


O sai paljon kivoja lahjoja, kavereilta saadut Angry Birds paita ja lippis oli saatava heti päälle ja mummin ja vaarin tuomat Crocrsit ovat jotakuinkin koko ajan sisällä jalassa. Näiden poimintojen lisäksi löytyi paketista kivoja pelejä, kirjoja, lääkärilaukku yms. Kovasti tämän 3-vuotiaan mieleen olivat kaikki lahjat!

Ohjelmaksi ei tarvittu muuta kuin ongintaa. Siitä pitivät huolta kymmenen 0-5-vuotiasta tässä "tilapäiskaksiossamme" :D