torstai 30. toukokuuta 2013

Simple & Sweet - ristiäiskoristelut

Ristiäisten koristelut ja tarjoilut jatkavat samaa linjaa kutsujen kanssa, eli yksinkertaista ja söpöä.
 
Olen jo pitkään halunnut tehdä kakkuun tällaisen viirikoristeen, ja mikäs sen parempi tilaisuus kuin ristiäiset kun kakkuun ei tarvitse laittaa kynttilöitä.
Kuva

 
Muffinsseihin voi helposti taiteilla paperista viirejä.

 
Paperipillit keltaisena/harmaana, pakko saada!
 
 
 
Raikas booli syntyisi helposti appelsiinimehusta ja vichystä ja spritesta tai sitten perinteinen alkoholiversio Mimosa kuten kuvassa.

Noi vanukkaat shottilaseissa on aivan ihanat!
 
Tuollaiset söpöt pikku kukkakimput sopisivat juhlan henkeen paremmin kuin hyvin.
 

maanantai 27. toukokuuta 2013

Simple & Sweet - ristiäissuunnitelmia

Edellisistä juhlista on kulunut jo kohta 2 kuukautta (kyllä, valokuvakolmonen on edelleen seinällä...), joten on hyvä aika ryhdistäytyä seuraavien suunnittelussa. Jonkin asteisia ristiäisvisioita minulla on ollut jo ennen kuin vauva edes ilmoitti tulostaan, esimerkiksi väriteema, vaalean keltainen-vaalean harmaa-valkoinen, on alusta asti ollut tiedossa ja sopii onneksi kummallekin sukupuolelle yhtä hyvin.

Kävin jokin aika sitten Sinellissä kierroksella ja löysin sopivat korttiainekset kutsukortteja varten. Tänään aika oli kypsä toteutukselle, ja nyt onkin kortit askarreltu sisusta vaille valmiiksi. En pidä liian söpöistä ja krumeluureista korteista, joten suht simppelillä mutta söpöllä tyylillä mennään. Lopputulos vastasi aika hyvin visiota, ja olen tyytyväinen :)

Sisäpuolen teksti tulostetaan valkoiselle kuultopaperille.

Jatkosuunnitelmia seuraa...